«Θερίζουν» οι ληστές τα μίνι μαρκετ Αλίμου. 

Θύματα διαρρήξης έχουν πέσει τις τελευταίες δέκα μέρες οι ιδιοκτήτες τεσσάρων μίνι μάρκετ στην περιοχή του Αλίμου, με τους επίδοξους δράστες να σπάνε με μεταλλικά καπάκια φρεατίων τις τζαμαρίες και να προξενούν μεγάλες υλικές ζημιές.

Πρόκειται για δύο καταστήματα στο Άνω Καλαμάκι επί των οδών Ιωνίας και Ελευθερίου Βενιζέλου και άλλα δύο στο Κάτω Καλαμάκι στις οδούς Καλαμακίου και Υψηλάντου.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τις τελευταίες ημέρες η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, εξάρθρωσε συμμορία ανηλίκων, που είχε διαρρήξει 20 καταστήματα στα νότια προάστια. Όμως τα κρούσματα δε φαίνεται να λιγοστεύουν στην περιοχή, καθώς σημειώνονται καθημερινά νέα περιστατικά.

Οι κάμερες ασφαλείας των μίνι μάρκετ έχουν καταγράψει τους δράστες, χωρίς όμως να έχουν αναγνωριστεί τα πρόσωπά τους από τις αρμόδιες αρχές.Οι κάμερες ασφαλείας των μίνι μάρκετ έχουν καταγράψει τους δράστες, χωρίς όμως να έχουν αναγνωριστεί τα πρόσωπά τους από τις αρμόδιες αρχές.Οι κάμερες ασφαλείας των μίνι μάρκετ έχουν καταγράψει τους δράστες, χωρίς όμως να έχουν αναγνωριστεί τα πρόσωπά τους από τις αρμόδιες αρχές.Οι κάμερες ασφαλείας των μίνι μάρκετ έχουν καταγράψει τους δράστες, χωρίς όμως να έχουν αναγνωριστεί τα πρόσωπά τους από τις αρμόδιες αρχές.Οι κάμερες ασφαλείας των μίνι μάρκετ έχουν καταγράψει τους δράστες, χωρίς όμως να έχουν αναγνωριστεί τα πρόσωπά τους από τις αρμόδιες αρχές.