Οι επαγγελματίες της μικρής λιανικής αναζητούν συνεχώς νέες ιδέες, νέα προϊόντα, νέες κατευθύνσεις με στόχο να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, να μεγαλώσουν τη μέση απόδειξη, να προσφέρουν κάτι παραπάνω στους επισκέπτες του καταστήματος και να επεκτείνουν το πελατολόγιό τους.

Μια καλή λύση για τα μίνι μάρκετ είναι να επενδύσουν σε αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας. Στη δημιουργία ενός σταντ πώλησης με βασικά αξεσουάρ μπορεί να βοηθήσει τον επαγγελματία του μίνι μάρκετ η NAPCOM. Η NAPCOM διαλέγει για λογαριασμό του καταστήματος τα αξεσουάρ που χρειάζεται ο κόσμος, γνωρίζοντας τι έχει ζήτηση και τι όχι. Ο επαγγελματίας κερδίζει από τις χαμηλές τιμές, την ποιότητα των προϊόντων και την ποικιλία λύσεων που μπορεί να προσφέρει η εταιρεία μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και γνώσης των πραγματικών αναγκών των σημερινών πελατών.

Με την τοποθέτηση αξεσουάρ κινητής στο κατάστημα, ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ προσφέρει σημαντικές λύσεις στον πελάτη του, αυξάνει την γκάμα των προϊόντων του, προσθέτει μια νέα κατηγορία προϊόντων, μεγαλώνοντας το τζίρο του.

Μάθετε περισσότερα για τη NAPCOM – Τσιάλιος Ναπολέων στο τηλ. 26510 83175