Το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα άνοιξε η γνωστή πολωνική αλυσίδα Pepco στο Piraeus Retail Park της Trade Estates, ενώ σε μερικές ημέρες αναμένονται και τα εγκαίνια του δεύτερου στην Πέτρου Ράλλη.

Μέχρι τέλος του έτους η Pepco θα διαθέτει στην ελληνικά αγορά δέκα καταστήματα με το δίκτυο να διευρύνεται συνεχώς, καθώς η εταιρεία βρίσκεται στην τελική φάση για να υπογράψει μισθωτήρια για νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Σημειώνεται ότι η Ελλάδα αποτελεί την 17η ευρωπαϊκή αγορά στην οποία δραστηριοποιείται η Pepco και την 19η περιοχή για τη μητρική εταιρεία, τον Όμιλο PEPCO, στον οποίο ανήκει η αλυσίδα Poundland στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Brand Dealz στην Πολωνία και την Ιρλανδία.

Η Pepco προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ανήκουν σε περίπου 500 κατηγορίες. Τα ρούχα και τα υποδήματα αποτελούν περίπου το 60% του διαθέσιμου εμπορεύματος της αλυσίδας, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό καλύπτουν είδη για τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση του σπιτιού και άλλα προϊόντα, όπως παιχνίδια. Πέρα από τα προϊόντα που πωλούνται ως μέρος του σταθερού εμπορεύματος, η αλυσίδα προσφέρει επίσης ειδικές περιορισμένες συλλογές, προϊόντα με ειδική άδεια χρήσης, π.χ. Disney, Warner Bros, Universal και εποχιακές προσφορές, όπως για παράδειγμα, σχολικά ή χριστουγεννιάτικα είδη.