Χρυσή Ζύμη: Νέα χορτόπιτα με Φύλλο Ολικής Άλεσης

Η Σπιτική Χορτόπιτα με Φύλλο Ολικής Άλεσης και γέμιση από σπανάκι, γιαούρτι και κρίταμο αποτελεί τη νέα πρόταση, από την εταιρεία Χρυσή Ζύμη, μετά τo λανσάρισμα της παραδοσιακής Μπατζίνας και κυκλοφορεί ανά τεμάχιο σε συσκευασία των 700 γραμμαρίων.

Το φύλλο της παραδοσιακής πίτας ζυμώνεται με παρθένο ελαιόλαδο και αλεύρι από ολόκληρο τον καρπό του σταριού, ενώ η γέμιση περιέχει σπανάκι, μυζήθρα, αντίδια, πράσο, στραγγιστό γιαούρτι, φρέσκο κρεμμυδάκι, κρίταμο, τυρί φέτα, αυγό πλήρες παστεριωμένο, σιμιγδάλι σίτου, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μαϊντανό, άνηθο, μαγειρικό αλάτι και μαύρο πιπέρι.

Η Σπιτική Χορτόπιτα έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά προϊόντων ολικής άλεσης, που είναι διαθέσιμα από τη Χρυσή Ζύμη, αφού το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν κυκλοφορήσει η Σπιτική Τυρόπιτα Ολικής Άλεσης και το Χωριάτικο Φύλλο Ολικής Άλεσης. Πρόκειται για προϊόντα που επιχειρούν να συνδυάσουν την πλούσια γεύση της Ολικής Άλεσης με τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτικών ινών για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310798483