Τα «έτοιμα φυσικά!» όσπρια της 3αλφα έλαβαν τιμητικές διακρίσεις, κατακτώντας δύο silver βραβεία, μέσα από την υποψηφιότητά τους «Νέο λανσάρισμα: έτοιμα φυσικά! όσπρια μαγειρεμένα στον ατμό». Συγκεκριμένα, ξεχώρισαν τόσο στα Packaging Awards 2021 στην κατηγορία «Successful Branding», όσο και στα φετινά Sales Excellence Awards στην κατηγορία «Καινοτόμο προϊόν/ Υπηρεσία».

Τα έτοιμα φυσικά! της 3αλφα αποτελούν κατάλληλη επιλογή για τους καταναλωτές που  ακολουθούν την υγιεινή διατροφή ως τρόπο ζωής αλλά έχουν μειωμένο χρόνο για να αφιερώσουν στην προετοιμασία γευμάτων με βάση τα όσπρια. Η 3αλφα με την δημιουργία της νέας προϊοντικής σειράς έτοιμα φυσικά! προσφέρει μία λύση γρήγορη, εύκολη και υγιεινή, ανανεώνοντας την παραδοσιακή εικόνα των οσπρίων. 

 

Η διάκριση με το Silver βραβείο στα Packaging Awards 2021 στην κατηγορία «Successful Branding έρχεται να επιβεβαιώσει πως τα έτοιμα φυσικά! κατάφεραν με την συσκευασία τους με την  ρετρό foody αισθητική της που θύμιζε κουζίνα του 50 να τραβήξουν την προσοχή του αγοραστικού κοινού. 

Μεγάλη διάκριση έλαβαν επίσης στα Sales Excellence Awards στην αντίστοιχη κατηγορία. σύμφωνα με την εταιρεία, «με την πολυδιάστατη επικοινωνία που δημιουργήθηκε για τα έτοιμα φυσικά! η 3αλφα κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών και τους προτρέπει να ακολουθήσουν τα πρότυπα της υγιεινής διατροφής χωρίς να πρέπει να συμβιβαστούν σε ποιότητα και γεύση. Η προτίμηση αυτή στα έτοιμα φυσικά! που αποτυπώθηκε και στις πωλήσεις τους δείχνει την σύγχρονη τάση της εποχής για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.»