Με 3 νέα καταστήματα επεκτείνεται η αλυσίδα

Με νέα καταστήματα έχει επεκτείνει το δίκτυό της η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Κρητικός, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ένα κατάστημα στη Θάσο.

Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν Κρεοπωλείο, Μαναβική, τμήμα με Τυριά – Αλλαντικά Παντοπωλείο, Κάβα, Προϊόντα οικιακής χρήσης αλλά και Έτοιμα γεύματα. Παράλληλα, η εταιρεία διακρίθηκε στα ΑΙΩΝΟΒΙΑ brands που έγιναν στο πλαίσιο του 21ου Συνεδρίου Marketing και Πωλήσεων από το Οικονομικό Περιοδικό THE BUSINESS REVIEW, υπό την αιγίδα των ΣΕΒ, ΕΒΕΑ, ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ΣΕΛΠΕ.
Μεταξύ άλλων στο συνέδριο παραβρέθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και απένειμε τα τιμητικά βραβεία σε εκπροσώπους των εταιρών που διακρίθηκαν.
Το βραβείο που έλαβε η ΚΡΗΤΙΚΟΣ ως Αιωνόβιο Brand επισφραγίζει, σύμφωνα με την εταιρεία, «την συνεχώς εξελισσόμενή πορεία της και την αδιάκοπη συνεισφορά της στην ελληνική οικονομία.
Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ μεγαλώνει για να έχει την αξιοπιστία, τη δύναμη και τις διαδικασίες μιας μεγάλης αλυσίδας, αλλά παραμένει πάντα πιστή στην ανθρώπινη, φιλική εξυπηρέτηση ενός μικρού παντοπωλείου, με προσωπική έγνοια για τη γειτονιά και για κάθε πελάτη ξεχωριστά».