Στα 50,67 ευρώ το μέσο ημερομίσθιο στην Ελλάδα

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι για το παρεμπόριο, όπως σημείωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος στους εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Ο υφυπουργός συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του πειραϊκού εμπορίου και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της περιοχής, Θ. Καπράλος, αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην πόλη, τόσο λόγω του κυκλοφοριακού φόρτου, αλλά και των σύνθετων δραστηριοτήτων του λιμένα Πειραιά – εμπορευματικός λιμένας, και πρόσθεσε ότι είναι «επιτακτική ανάγκη» η ενίσχυσης της Αστυνομίας και της Τροχαίας Πειραιά με έμψυχο δυναμικό.

Τόνισε ότι ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο, επειδή αυξάνεται η κυκλοφορία των ΙΧ οχημάτων και φορτηγών και οι αφίξεις των επιβατών κρουαζιέρας και ακτοπλοΐας είναι ιδιαίτερα αυξημένες, οι ανάγκες ενίσχυσης της υπηρεσίας με ικανό αριθμό στελεχών, είναι αναγκαία, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στα αυξημένα καθήκοντα τους και να προσφέρουν αίσθημα ασφάλειας στους κάτοικους, τους εργαζόμενους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας.

Ο υφυπουργός, σύμφωνα με την ανακοίνωση, υποσχέθηκε να δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση της αστυνομίας, ώστε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι και να παταχθεί το παρεμπόριο.