Φακές γεμάτες… σκουλήκια βρέθηκαν σε σούπερ μάρκετ

Φακές γεμάτες σκουλήκια βρέθηκαν σε σούπερ μάρκετ. 

Μετά το «συμπαθέστατο» αμφίβιο, που βρέθηκε πριν από λίγο καιρό σε συσκευασμένη σαλάτα, άλλο ένα ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα σε σούπερ μάρκετ, αυτή τη φορά στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, ένας καταναλωτής επισκέφτηκε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ νωρίς το απόγευμα, για να κάνει τα ψώνια του. Πλησιάζοντας στο διάδρομο με τα όσπρια όμως, έκπληκτος παρατήρησε κάτι να κινείται μέσα σε συσκευασίες που περιείχαν σμυρνέικες φακές. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα και τις φωτογραφίες που έχουν βάλλει «φωτιά» στο διαδίκτυο, μέσα στις φακές έκοβαν βόλτες… σκουλήκια.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ, που έλεγξαν όλες τις συσκευασίες και τις απομάκρυναν από τα ράφια.Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ, που έλεγξαν όλες τις συσκευασίες και τις απομάκρυναν από τα ράφια.Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ, που έλεγξαν όλες τις συσκευασίες και τις απομάκρυναν από τα ράφια.Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ, που έλεγξαν όλες τις συσκευασίες και τις απομάκρυναν από τα ράφια.Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ, που έλεγξαν όλες τις συσκευασίες και τις απομάκρυναν από τα ράφια.Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ, που έλεγξαν όλες τις συσκευασίες και τις απομάκρυναν από τα ράφια.Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ, που έλεγξαν όλες τις συσκευασίες και τις απομάκρυναν από τα ράφια.