Γαλαξίας: Με επενδύσεις εκατομμυρίων

Γαλαξίας: Με επενδύσεις εκατομμυρίων «χτυπά» τον ανταγωνισμό. 

Tα επιχειρηματικά της πλάνα ανακοίνωσε η εταιρεία «Γαλαξίας», κατά τη διάρκεια της ετήσιας τελετής κοπής της πίτας στο χώρο Ιερά Οδό, στην οποία συμμετείχαν το σύνολο της διοίκησης και των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ της Αττικής. 

Αναλυτικότερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Πουρσανίδης, που στην ομιλία του  αναφέρθηκε σε δύο πυλώνες, τους εργαζόμενους και τα επιχειρηματικά πλάνα της αλυσίδας, τόνισε τη συμβολή της αμιγώς ελληνικής εταιρείας στον κοινωνικό τομέα, με πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που υπαγορεύθηκαν από το πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και αφορά μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων που στόχο έχουν τον συνάνθρωπο και τον εργαζόμενο. Μάλιστα, ανακοίνωσε αύξηση 20%  του μισθού  όσων εργαζομένων έχουν προσληφθεί από το 2012 και μετά.

Στα επιχειρηματικά πλάνα της ΠΕΝΤΕ Α.Ε. ο κ. Πουρσανίδης ανακοίνωσε μεταξύ άλλων την επέκταση του δικτύου με 10 νέα καταστήματα για τα επόμενα 2 χρόνια με τα 5 από αυτά να είναι υπέρ μάρκετ. Οι επενδύσεις Θα φτάσουν τα 50 εκατ. ευρώ για την διετία 2019-2020 και θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, και τη δημιουργία νέου εμπορικού κέντρου, που θα αγγίζει τα 10.000 τμ και θα φιλοξενεί 40 συνολικά καταστήματα στην Νησιωτική Ελλάδα.

Επιπλέον, η αλυσίδα εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης κάποιας εξαγοράς μικρότερης αλυσίδας αλλά, όπως ανέφερε, ο κ Πουρσανίδης αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο στον ορίζοντα.