Οι κροκοπαραγωγοί Κοζάνης διευρύνουν την Ελλα-δικά μας

Οι κροκοπαραγωγοί Κοζάνης διευρύνουν την Ελλα-δικά μαςΟι κροκοπαραγωγοί Κοζάνης διευρύνουν την Ελλα-δικά μας. 

Ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης αποτελεί τη νέα προσθήκη στην Πρωτοβουλία Ελλα-δικά μας, που συνεχίζει το έργο της με στόχο την ανάδειξη του σύγχρονου  Ελληνικού παραγωγικού και επιχειρηματικού  πολιτισμού ως το μόνο βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης της εθνικής Οικονομίας.

Ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης είναι το 47ο μέλος, που θα φέρει το σήμα της Ελλα-δικά μας. Ιδρύθηκε το 1971 και απαρτίζεται από 1.000 περίπου μέλη, που προέρχονται από τα Δημοτικά Διαμερίσματα του ίδιου Νομού, στη Δυτική Μακεδονία, όπου και διατηρούν τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις τους. Ο Συνεταιρισμός έχοντας λάβει την πιστοποίηση ISO 9001:2008, έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να συλλέγει, ελέγχει, συσκευάζει και διακινεί ολόκληρη την ετήσια παραγωγή της εξαιρετικής ποιότητας σαφράν «Κρόκος Κοζάνης Π.Ο.Π.» από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του.

Ο Πρόεδρος της Ελλα-δικά μας, Άγις Πιστιόλας, δήλωσε: «Είμαστε διπλά ευτυχείς για την ένταξη των Μελών του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης στην Κοινότητα μας, τόσο λόγω της εμβληματικής ελληνικότητας και ποιότητας του κορυφαίου μας κρόκου, όσο και της πρώτης συμμετοχής Συνεταιρισμού στην “Ελλα-δικά μας”, γεγονός που δείχνει το δρόμο και σε άλλους Συνεταιρισμούς να ακολουθήσουν».