Νέα διάκριση για την Lidl Ελλάς

Η Lidl Ελλάς ανακοίνωσε ότι έως την 1η Οκτωβρίου 2025 θα μειώσει τις τιμές σε περισσότερα από 30 είδη ψημένων αρτοσκευασμάτων κατά 13%, απορροφώντας τον ΦΠΑ. Στη λίστα περιλαμβάνονται τόσο αλμυρές όσο και γλυκές επιλογές, οι οποίες ψήνονται καθημερινά στα καταστήματα.

Η εταιρεία αναφέρει ότι η μείωση εντάσσεται στη στρατηγική της για προσφορά προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, με έμφαση στη σταθερή ποιότητα.

Παράλληλα, παρουσίασε νέα καμπάνια με τηλεοπτικό σποτ με τίτλο «Φήμες λένε», που επικεντρώνεται στη σχέση των καταναλωτών με τα φρεσκοψημένα προϊόντα της.

Η Lidl Ελλάς σημειώνει επίσης ότι βραβεύτηκε ξανά από το διεθνές ινστιτούτο ICERTIAS με το «Best Buy Award» για την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής σε εννέα κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και το τμήμα αρτοποιίας.