Η Condito, με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί μια ελληνική εταιρεία η οποία μετράει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην παραγωγή μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας, σαλτσών, dressings και σαλατών. Η εταιρεία διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για τα κανάλια του Food Service και του Retail και πρόσφατα επέκτεινε τη γκάμα της με νέους κωδικούς, κατάλληλους και για τη μικρή λιανική.

Στην αγορά, τo τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησε μια νέα μουστάρδα από την Condito. Πρόκειται για τη Μουστάρδα Θεσσαλονίκης, ένα προϊόν χωρίς γλουτένη, που παράγεται από παραδοσιακή συνταγή της πόλης, σύμφωνα με την εταιρεία. Ο κωδικός είναι διαθέσιμος σε συσκευασία των 300 γραμμαρίων.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Condito στο τηλ. 2310 795055