Η μπύρα ΑΛΦΑ ξεχώρισε στα φετινά βραβεία Europe Effie Awards, καθώς απέσπασε το Silver Effie Award στην κατηγορία Best of Europe-Sustained. Τα βραβεία Effie αποτελούν μία από τις σημαντικές διακρίσεις στο χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας παγκοσμίως. 

Τα ευρωπαϊκά βραβεία αποτελεσματικότητας Εffie Awards Europe ανακοινώθηκαν την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου σε ψηφιακή τελετή, όπου και απονεμήθηκαν 35 βραβεία σε 26 agencies από 17 χώρες της Ευρώπης. Μετά από την περσυνή διάκριση, της ΑΛΦΑ στα τοπικά Effie, κατάφερε να διακριθεί και φέτος, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο κατακτώντας το Silver Euro Effie Award στην κατηγορία Sustained Success (Συνεχόμενη Επιτυχία), για τις καμπάνιες από το 2016 έως και το 2020.

Όπως δήλωσε η κα Μυρσίνη Τσουκάκη, Marketing Manager της ΑΛΦΑ:
«Τα βραβεία Effie αποτελούν μία από τις σημαντικότερες τιμητικές διακρίσεις στο χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας και η Άλφα έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις στη διοργάνωση αυτή. Η φετινή βράβευση επιβεβαιώνει ότι η σημασία των ανθρώπινων δεσμών και η δύναμη της δημιουργικότητας, είναι ο πιο σημαντικός και αποδοτικός συνδυασμός.»