Νέα σειρά Coolvit χωρίς ζάχαρη

Νέα σειρά Coolvit χωρίς ζάχαρη. 

Το φυσικό νερό CoolVit είναι ένα νέο προϊόν, που στοχεύει στη διατήρηση ενός ισορροπημένου και υγιεινού τρόπου ζωής. Η εταιρεία Coral, μάλιστα, προχώρησε πρόσφατα σε επαναλανσάρισμα της σειράς Coolvit, ώστε τα προϊόντα να μην περιέχουν καθόλου ζάχαρη. Έτσι, σήμερα, τα τρία βιταμινούχα νερά προσφέρονται σε 3 γεύσεις, η καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει ένα μοναδικό συνδυασμό βιταμινών που καλύπτουν το 100% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης. Τα κύρια πλεονεκτήματά του είναι η υπέροχη γεύση, που είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο νερό, οι μόλις 75 θερμίδες ανά 500ml, αλλά και το γεγονός ότι πρόκειται για ένα προϊόν, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με φυσικά γλυκαντικά, χωρίς τεχνητά αρώματα και χωρίς συντηρητικά, λόγω ασηπτικής εμφιάλωσης. Κυκλοφορεί σε 3 διαφορετικούς συνδυασμούς:

CoolVit Sport: Αποτελεί πηγή βιταμινών και μετάλλων, που βοηθούν στην αύξηση των ενεργειακών επιπέδων, και συμβαδίζει με τον σημερινό πολυάσχολο και ενεργό τρόπο ζωής. Πρόκειται για ένα νερό με φρουτώδη γεύση που συνδυάζει ανανά, βατόμουρο και passion fruit.

CoolVit Balance: Καταπολεμά το άγχος και αναζωογονεί τον οργανισμό. Το νερό αυτό είναι ενισχυμένο με μία ποικιλία από βιταμίνες και μέταλλα που έχουν ηρεμιστική αλλά ταυτόχρονα και αναζωογονητική επίδραση. Έχει γεύση μάνγκο, γκουάβα και ακτινίδιο.

CoolVit Active: Εμπεριέχει βιταμίνες και μέταλλα που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, τη λειτουργία του εγκεφάλου και τη διάθεση. Η γεύση του συνδυάζει πορτοκάλι, κίτρο και elder flower.