Νέες γεύσεις για το ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu

Νέες γεύσεις για το ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu. 

Με δύο νέες γεύσεις εμπλούτισε την γκάμα των κωδικών της η μάρκα ηλεκτρονικού τσιγάρου myblu, ενισχύοντας τις επιλογές των καταναλωτών της.

Πρόκειται για τις γεύσεις Mango Apricot, για πλούσια γεύση φρούτων και Menthol για δροσερή αίσθηση μέντας, που διατίθενται με υψηλή ένταση νικοτίνης 1,6%.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu, μετά από την επιτυχή του πορεία στη Δ. Ευρώπη, πραγματοποίησε την είσοδό του και στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Imperial Tobacco Hellas. Πρόκειται για ένα προϊόν νέας γενιάς, απλό στη χρήση, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, που τηρεί υψηλά ποιοτικά πρότυπα και διαθέτει πιστοποιήσεις και εγγύηση καλής λειτουργίας. Το myblu είναι μια εναλλακτική επιλογή για όσους ενήλικες καπνιστές επιθυμούν να κάνουν την μετάβαση σε ένα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικό τσιγάρο, που στηρίζεται σε επιστήμη και τεχνολογία αιχμής, καθώς κάθε συστατικό και υλικό που χρησιμοποιείται υπόκειται σε προσεκτικό τοξικολογικό έλεγχο και αξιολόγηση για την καταλληλότητά του. Οι κάψουλες είναι προ-γεμισμένες, διασφαλίζοντας  ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ανταποκρίνεται στις υψηλές προδιαγραφές. Το myblu δεν περιέχει καπνό ούτε πίσσα, ενώ με μία απλή κίνηση (click & go) αλλάζουν οι προγεμισμένες κάψουλες χωρίς κουμπιά ή ρυθμίσεις στη συσκευή.