Ο Όμιλος Mantis ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την εταιρεία 3Μ ως επίσημος διανομέας των καταναλωτικών προϊόντων της στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαπραγματεύσεων, η εταιρεία Attraction SA, μέλος του Ομίλου Mantis, αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου 2024 την εισαγωγή και διανομή των καταναλωτικών προϊόντων της 3M για τα σούπερ μάρκετ, τη μικρή λιανική (impulse) και τις αλυσίδες DIY σε Ελλάδα και Κύπρο. Στα προϊόντα αυτά, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται τα brands Scotch-Brite και Post-it, καθώς και συγκεκριμένοι κωδικοί της 3Μ στην κατηγορία DIY.

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη της συνεργασίας, ο Sales Director του Mantis Group, Φώτης Μικές, τόνισε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη συνεργασία που ξεκινάμε με την 3M. Η εμπιστοσύνη ενός ακόμη παγκόσμιου προμηθευτή, επιβεβαιώνει το κύρος και την αξιοπιστία που διακρίνουν τον Όμιλο Mantis, καθιστώντας τον πρώτη επιλογή για τη διανομή καταναλωτικών προϊόντων στην ελληνική αγορά. Η συγκεκριμένη στρατηγική σύμπραξη σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Μας παρέχει τη δυνατότητα να επεκτείνουμε το εύρος των προϊόντων του χαρτοφυλακίου μας στο υφιστάμενο και εκτεταμένο δίκτυό μας, και μας καθιστά αδιαμφισβήτητο «πρωταγωνιστή» σε μια ακόμη κατηγορία. Ξεκινώντας δυναμικά τη δραστηριότητά μας για το 2024, συνεχίζουμε να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους συνεργάτες μας, για τους καταναλωτές και για τους ανθρώπους μας».