Ψώνια στο Σκλαβενίτη μέσω του e-food

Όμιλος Σκλαβενίτη: Νέο κατάστημα για επαγγελματίες στα Ιωάννινα. 

Ένα νέο σύγχρονο κατάστημα προστέθηκε πρόσφατα στην αλυσίδα χονδρικού εμπορίου της «The Mart». Η συνολική επένδυση άγγιξε τα 4 εκατ. ευρώ ενώ στο κατάστημα, που είναι το 13ο της αλυσίδας στην Ελλάδα, απασχολούνται περίπου 100 εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο κατάστημα βρίσκεται εντός του εμπορικού πάρκου Ιωαννίνων στο 13ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων-Άρτας. Διαθέτει συνολικούς χώρους 6.700 τ.μ. και είναι ανάμεσα στους δύο βασικούς οδικούς άξονες της Βορείου Ελλάδας, την Ιωνία και την Εγνατία Οδό. Έχει έτσι τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά την ευρύτερη περιοχή του Νομού Ιωαννίνων και των γειτονικών Νομών (Άρτας-Πρέβεζας-Θεσπρωτίας-Γρεβενά) αλλά και τα νησιά του Ιονίου (Λευκάδα-Παξοί-Κέρκυρα).

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ποικιλία των τμημάτων νωπών προϊόντων. Το νέο κατάστημα προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα και εξειδίκευση σε κρέας, ψάρι, αλλαντικά, τυροκομικά-γαλακτοκομικά και προϊόντα μαναβικής, αλλά διαθέτει και προσωπικό εκπαιδευμένο να εξυπηρετήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε επαγγελματία. Διαθέτει, επίσης, τμήματα μπακαλικής, κατεψυγμένων προϊόντων, ειδών μιας χρήσης αλλά και μια μεγάλη ποικιλία εποχιακών προϊόντων και προϊόντων επαγγελματικού εξοπλισμού.

Η The Mart Ιωαννίνων φιλοδοξεί, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, να εξυπηρετήσει μια εκτεταμένη περιοχή μέσω της υπηρεσίας διανομής (delivery), η οποία λειτουργεί με βάση προηγμένα συστήματα διαχείρισης δεδομένων, που μειώνουν τον χρόνο συλλογής και παράδοσης μιας παραγγελίας. Μέσω των ανθρώπων του τμήματος πωλήσεων, είτε με τηλεφωνική παραγγελία στο Call Center, είτε με fax ή e-mail αλλά και από το νέο, καινοτόμο e-shop της Mart, οι παραγγελίες παραλαμβάνονται και παραδίδονται με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Σημειώνεται ότι στο κατάστημα έχει υιοθετηθεί προηγμένη τεχνολογία ψύξης (κατάργηση του φρέον με αποκλειστική χρήση διοξειδίου του άνθρακα ως ψυκτικό ρευστό), απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον, η οποία μειώνει σημαντικά το ενεργειακό αποτύπωμα που προξενεί η λειτουργία του.