Το διαδίκτυο έχει αλλάξει τις αγορές και στην Ελλάδα, με την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού να έχει οδηγήσει ακόμη περισσότερους Έλληνες στις online αγοροπωλησίες. Τα τελευταία χρόνια όμως, έχει δημιουργηθεί και μία πλατφόρμα που αφορά ειδικά τα μίνι μάρκετ και τα καταστήματα της μικρής λιανικής, καθώς φροντίζει για την εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια τους.
Πρόκειται  για το Wikifarmer, το οποίο και συνεργάζεται με χιλιάδες μικρές και μεγαλύτερες επιχειρήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, προωθώντας τα προϊόντα τους στην αγορά, σε όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές. Στην πλατφόρμα του, μπορεί να βρει κανείς συσκευασμένα τρόφιμα, μέλι, ελαιόλαδο, φρούτα, λαχανικά, όσπρια, ξηρούς καρπούς και πολλούς ακόμη κωδικούς, τους οποίους μπορεί να αγοράσει και να προμηθευτεί online για το κατάστημά του.

Το Wikifarmer έχει αρχίσει μάλιστα να αναπτύσσεται αρκετά τον τελευταίο καιρό και στο πλαίσιο αυτό, το περιοδικό Mini Market & Μικρή Λιανική θα παρουσιάσει στο επόμενο τεύχος του μία συνέντευξη με τον ιδρυτή της πλατφόρμας και περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας της.