Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων, ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ ξεχώρισε στα φετινά Διεθνή Βραβεία Superior Taste Awards 2024, λαμβάνοντας νέες διακρίσεις. Συγκεκριμένα, το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής και η μαριναρισμένη τηγανιά κοτόπουλου κατάφεραν να αποσπάσουν 2 αστέρια και 1 αστέρι αντίστοιχα από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (iTQi).

Το «Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής» ΠΙΝΔΟΣ εκτρέφεται στον ορεινό όγκο της Πίνδου με τον παραδοσιακό τρόπο για περισσότερο από δύο μήνες, ενώ τρέφεται αποκλειστικά με 100% φυτικές τροφές, που πιστοποιούνται από τον AGROCERT, εκ των οποίων το 65% είναι καλαμπόκι, προσδίδοντάς του το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα. Σύμφωνα με την εταιρεία, η διαδικασία παραγωγής υπόκειται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο, ενώ τα πρότυπα ευζωίας που εφαρμόζονται διασφαλίζουν την υγεία και την ευεξία των πτηνών. 

Η μαριναρισμένη τηγανιά κοτόπουλου ΠΙΝΔΟΣ είναι μία από τις 4 γευστικές μαριναρισμένες προτάσεις της νέας σειράς «Chicken Gourmet». Τα «Chicken Gourmet» είναι ιδιαίτερες κοπές κοτόπουλου, μαριναρισμένες με βότανα και μπαχαρικά της Ηπείρου.