Στα καταστήματα Σκλαβενίτης τα προϊόντα του ΘΕΣγάλα

Στα καταστήματα Σκλαβενίτης τα προϊόντα του ΘΕΣγάλα. 

Στα καταστήματα Σκλαβενίτης του νομού Αττικής θα διατίθενται τα προϊόντα του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, μετά από επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία αφορά αρχικά τη διάθεση γάλακτος ΘΕΣγάλα στα καταστήματα της γνωστής αλυσίδα, με στόχο τη δημιουργία ενός νέου ανταγωνιστικού σχήματος στον χώρο της λιανικής τροφίμων. Ο ΘΕΣγάλα είχε ήδη προχωρήσει σε στρατηγική συνεργασίας με τον Όμιλο Σκλαβενίτη στη Θεσσαλία τον Δεκέμβριο 2019.

Σύμφωνα με τον ΘΕΣγάλα, «η συνεργασία με τον όμιλο Σκλαβενίτη αποτελεί ορόσημο στην μέχρι τώρα ριζική αναδιάρθρωση που κάνει ο Συνεταιρισμός, ενώ διευκολύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν το ποιοτικό συνεταιριστικό γάλα διευρύνοντας ή υποκαθιστώντας, όπου χρειάζεται, τα σημεία πώλησης των αυτόματων πωλητών γάλακτος της εταιρείας. Με γνώμονα τη νέα στρατηγική του και πιο συγκεκριμένα την ενίσχυση των καναλιών διανομής του, ο Συνεταιρισμός μεριμνά ώστε να φέρει τους παραγωγούς του, ένα βήμα πιο κοντά στον καταναλωτή, αγοράζοντας τα αγαπημένα θεσσαλικά προϊόντα από τα ράφια των supermarkets.»