Ένα νέο προϊόν εντάχθηκε από την 1η Μαρτίου στο χαρτοφυλάκιό της Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, καθώς η εταιρεία αναλαμβάνει τη διανομή του Φυσικού Μεταλλικού νερού AVATON.

Το νερό AVATON πηγάζει εδώ και αιώνες από μία αρτεσιανή πηγή της Μοναστικής Πολιτείας του Αγίου Όρους, ένα μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, μακριά από την καθημερινή ανθρώπινη παρέμβαση. Η διάθεση του premium AVATON γίνεται σε γυάλινες συσκευασίες των 750ml και των 375ml στους τύπους φυσικό μεταλλικό νερό και ανθρακούχο μεταλλικό νερό, αλλά και σε PET συσκευασίες σε φυσικό μεταλλικό νερό των 750ml, 500ml και 375ml.

Ο κ. Δημήτρης Μπαμπάκος Διευθύνων Σύμβουλος της Bright Stone δήλωσε: «Είμαι πεπεισμένος πως αυτή η συνένωση με την Β.Σ.Καρούλιας, μια εταιρεία ηγέτιδα με ισχυρό εμπορικό δίκτυο σε όλη τη χώρα, θα δώσει νέα δυναμική ώθηση στο κοινό μας όραμα για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AVATON. Ένα προϊόν που αναβλύζει από τις παρθένες πηγές του Αγίου Όρους και που λόγω των υψηλών ποιοτικών του χαρακτηριστικών το φέρνουν πρώτο στην προτίμηση και των πιο απαιτητικών πελατών μας».