Τα snacks πατάτας Tsakiris, που αποτελούν την παλαιότερη ελληνική μάρκα chips, διατίθενται και για τη μικρή λιανική σε μια ευρεία γκάμα κλασσικών γεύσεων και νέων καινοτόμων προϊόντων, που μπορούν να καταναλωθούν από κάθε ηλικιακή ομάδα. Τα τελευταία χρόνια η μάρκα έχει επενδύσει σε καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ελληνική ταυτότητα, τις επιλεγμένες πρώτες ύλες  και τις διεθνείς προδιαγραφές παραγωγής. Ο επαγγελματίας της μικρής λιανικής μπορεί να τοποθετήσει στα ράφια του καταστήματός του τις σειρές Κλασικά, Cooked, Sticks και Κυματιστά:

Πιο αναλυτικά, τα κλασικά πατατάκια Tsakiris από 100% φυσικές πατάτες προσεκτικά επιλεγμένες που κυκλοφορούν στις γεύσεις:

-Αλάτι: Κλασικά πατατάκια με αλάτι. Μια διαχρονική και δοκιμασμένη συνταγή Tsakiris.

-Ρίγανη: Κλασικά πατατάκια με τριμμένη ρίγανη.

-Ξύδι: Κλασικά πατατάκια με τη μοναδική γεύση από ξύδι που θα σας εκπλήξουν.

-Πίτσα: Κλασικά πατατάκια με γεύση πίτσας που συνδυάζουν μπέικον, τυρί και σάλτσα ντομάτας.

-Πατάτες Φούρνου: Κλασικά πατατάκια εμπνευσμένα από την παραδοσιακή ελληνική συνταγή πατάτες φούρνου με λεμόνι, μουστάρδα και επιλεγμένα μυρωδικά όπως το δενδρολίβανο.

-0% προστιθέμενο αλάτι: Κλασικά πατατάκια από 100% φυσικές πατάτες με 0% προστιθέμενο αλάτι για μια πιο υγιεινή επιλογή.

Ταυτόχρονα, στο brand της Tsakiris έχει πραγματοποιηθεί και μια ιδιαίτερη προσθήκη, τα Tsakiris Cooked, τα οποία και ξεχωρίζουν για τον τρόπο που φτιάχνονται. Προσεκτικά διαλεγμένες, φρέσκες πατάτες, κόβονται σε χοντρές ροδέλες και τηγανίζονται σε μικρές ποσότητες, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τα νέα αυτά πατατάκια της γνωστής εταιρείας, διανέμονται στις γεύσεις θαλασσινό αλάτι και λεμόνι, ρίγανη και πιπέρι και μουστάρδα με μέλι.

Κλασική επιλογή παραμένουν, τα τραγανά, λεπτοκομμένα πατατάκια Tsakiris sticks, που αποτελούν ένα προϊόν που εδώ και χρόνια συνοδεύει τους καταναλωτές στο cinema, στην έξοδο αλλά και στο σπίτι.

Η γκάμα συμπληρώνεται και από τα πατατάκια Tsakiris Κυματιστά, τα οποία ο επαγγελματίας του μίνι μάρκετ μπορεί να τα προμηθευτεί στις γεύσεις Μπάρμπεκιου, Αλάτι και ρίγανη.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Tsakiris στο τηλ. 80 11 10 1000