Βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας από τη Nestle

Βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας από τη Nestle. 

Η Nestle, που δραστηριοποιείται και στο χώρο των παιδικών τροφών, δημιούργησε το νέο βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας σε σκόνη, NAΝ BIO. Oι ειδικοί της Nestle, δημιούργησαν τη νέα σειρά βιολογικών βρεφικών γαλάτων σε σκόνη NAN ® BIO, επιλέγοντας γάλα υψηλής ποιότητας από φάρμες βιολογικής κτηνοτροφίας και συνδυάζοντάς το με την τεχνολογία του NAN  της Nestle.

Το νέο NAN  BIO, συνδυάζει συστατικά βιολογικής προέλευσης με 150 χρόνια έρευνας και τεχνογνωσίας στη βρεφική διατροφή. Παράγεται στην Ελβετία, στους πρόποδες των Άλπεων, στο πιστοποιημένο για παραγωγή βιολογικών προϊόντων εργοστάσιο της Nestle, Konolfingen, από γάλα προερχόμενο αποκλειστικά από πιστοποιημένους παραγωγούς βιολογικής κτηνοτροφίας. Οι αγελάδες μεγαλώνουν στην ανοιχτή ύπαιθρο και τρέφονται με βιολογικές τροφές, ενώ η εταιρεία διασφαλίζει την άριστη ποιότητα διαβίωσης των ζώων με συνεχείς ελέγχους στις εγκαταστάσεις και τις εκτάσεις.

Η παρουσίαση του νέου προϊόντος έγινε στο «Κέντρο της Γης», όπου σε συνεργασία με την οργάνωση «Μπορούμε» η Nestle προσέφερε 100 μερίδες φαγητού σε ευπαθείς ομάδες.