Ένα ακόμα προϊόν ατμίσματος, το Vuse ePod 2 φέρνει στην ελληνική αγορά η British American Tobacco. Πρόκειται για μια καινοτόμα συσκευή που είναι διαθέσιμη σε σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «το Vuse αποτελεί τη No 1 μάρκα παγκοσμίως στην κατηγορία του ατμίσματος σε μερίδιο αξίας (με βάση τη συνολική αξία των λιανικών πωλήσεων στην κατηγορία ατμίσματος σε Η.Π.Α., Καναδά, Γαλλία, Βρετανία και Γερμανία, που καλύπτουν περίπου το 77% του καθαρού κύκλου εργασιών της διεθνούς αγοράς προϊόντων ατμίσματος κλειστού τύπου). Στην Ελλάδα το Vuse ePen 3 αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2021», ενώ πρόσφατα το Vuse έγινε το πρώτο εμπορικό σήμα της ΒΑΤ με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα (carbon neutral) στον κόσμο, δείχνοντας στην πράξη την ουσιαστική και μακροχρόνια δέσμευση της εταιρείας να λειτουργεί με υπευθυνότητα και μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμά της. Το Vuse αποτελεί σημαντική μάρκα προϊόντων ατμίσματος της British American Tobacco με εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως και παρουσία σε πάνω από 35 χώρες».

Παράλληλα, η εταιρεία επεκτείνεται, μαζί με την ανάπτυξη στα περίπτερα και στα μίνι-μάρκετ, και σε νέα κανάλια πώλησης για το προϊόν θέρμανσης καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vuse. Ήδη, η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με πάνω από 200 νέα καταστήματα με προϊόντα εναλλακτικά του καπνίσματος σε όλη την Ελλάδα.