Υπηρεσία video banking για επιχειρήσεις και επαγγελματίες

Την υπηρεσία video banking, μια προηγμένη μορφή τηλεδιάσκεψης, προσφέρει πρώτη στους επιχειρηματικούς πελάτες της η Eurobank, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα ψηφιακού μετασχηματισμού, μέσα από τις εξειδικευμένες λύσεις τεχνολογίας Cosmote.

Όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση της Eurobank και Cosmote, το έργο περιλαμβάνει την εγκατάσταση πλατφόρμας Cisco για απομακρυσμένη συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους της Τράπεζας (remote expert collaboration), τον σχεδιασμό και την υλοποίηση πρωτοποριακών εφαρμογών με ασφάλεια και εμπιστευτικότητα επικοινωνίας, καθώς και τεχνική υποστήριξη για τα επόμενα 5 χρόνια.

Η καινοτόμος υπηρεσία v-Banking, τονίζεται στην ανακοίνωση, είναι μοναδική σε ευρωπαϊκό επίπεδο, εκσυγχρονίζει τις τραπεζικές συναλλαγές, δίνοντας προτεραιότητα στον επιχειρηματία και την επιχείρηση. Οι πελάτες της Eurobank έχουν πλέον τη δυνατότητα προσωποποιημένης εξυπηρέτησης σε ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον, από εξειδικευμένους συμβούλους, μέσω video κλήσης υψηλής ευκρίνειας, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτούν κάποιο κατάστημα της Τράπεζας.

Υπηρεσία video banking για επιχειρήσεις και επαγγελματίεςΈτσι, καλύπτονται οι ανάγκες της επιχείρησης, ενώ μειώνονται οι λειτουργικές δαπάνες και ο χρόνος εκτέλεσης καθημερινών εργασιών. Μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής τραπεζικής παρέχονται: άμεση εξυπηρέτηση χωρίς αναμονή, ανταλλαγή και επεξεργασία εγγράφων σε πραγματικό χρόνο, διαδραστικό ημερολόγιο για προγραμματισμό συναντήσεων, συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη, περιήγηση και διαδραστικές παρουσιάσεις χρηματοοικονομικών τραπεζικών προϊόντων και εξατομικευμένη επικοινωνία μέσω chat και e-mail.

Μάθετε περισσότερα για τη νέα υπηρεσία της Eurobank στο τηλ.: 210 9555000