Η εταιρεία ATOMIC HELLAS IKE λαμβάνοντας υπόψιν την στροφή του εμπορικού κλάδου στο e-commerce, πρωτοπορεί προσφέροντας υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου με το καινοτόμο site bespare.gr, το οποίο απευθύνεται και σε επαγγελματίες της μικρής λιανικής.

Ο επιχειρηματίας μπορεί να κάνει εγγραφή στο site (μετά από πιστοποίηση των στοιχείων του καθώς το siteαπευθύνεται αυστηρά σε εμπόρους) και να καρπωθεί όλα τα προνόμια της e-χονδρικής όπως πρόσβαση σε ειδικές τιμές, συμμετοχή σε πρόγραμμα επιβράβευσης, ειδικές προσφορές, ενημέρωση παραλαβών Νέων Προϊόντων, δυνατότητα παρουσίασης του καταστήματος ή της επιχείρησης σε διαδραστικό χάρτη, άμεση διαθεσιμότητα , παραγγελίες oneclick , κουπόνια εκπτώσεων κ.α.

Το site απευθύνεται σε εταιρείες Διανομών, Μίνι Μάρκετ, Περίπτερα, Καταστήματα Ψιλικών, Καπνοπωλεία με μια ποικιλία προϊόντων, ήδη δοκιμασμένα στην αγορά.

Ο κάθε επαγγελματίας μπορεί άμεσα, με την καταχώρηση ενός αυστηρά προσωπικού κωδικού, να ελέγχει τις παραγγελίες του, να ενημερώνεται για την τάση της αγοράς, να προγραμματίζει τις αγορές εποχικών προϊόντων ακόμη και αν βρίσκεται στο πιο απομακρυσμένο μέρος της Ελλάδας μέσα από το pc, το tablet ή το κινητό του. Περισσότερες πληροφορίες  στο www.bespare.gr