Ζαγόρι: 3 διακρίσεις στα Retail Business Awards

Ζαγόρι: 3 διακρίσεις στα Retail Business Awards. 

Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε το φυσικό μεταλλικό  νερό Ζαγόρι και η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ για την καμπάνια «Ζαγόρι, Το δικό μου αύριο» και για την εταιρική στρατηγική κοινωνικής προσφοράς που αφορά στην υποστήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ.   

 Πιο συγκεκριμένα, ένα Χρυσό και ένα Χάλκινο βραβείο απέσπασε η διαφημιστική καμπάνια «Ζαγόρι, Το δικό μου αύριο», της JWT Athens για το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι, στις κατηγορίες “SUPPLIER’S BRAND SOCIAL MEDIA CAMPAIGN”  και “SUPPLIER’S BRAND CAMPAIGN” αντίστοιχα.

 Ένα ακόμα Χρυσό βραβείο απέσπασε η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στην κατηγορία “SUPPLIER’S CSR CAMPAIGN”, για την εταιρική της υπευθυνότητα μέσω της υλοποίησης του Προγράμματος «Υιοθεσίας» και στήριξης των άπορων παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ. 

 Με τις τρεις αυτές διακρίσεις, ο θεσμός Retail Business Awards, αναγνώρισε και επιβράβευσε τόσο την προσπάθεια όσο και τη δυναμική της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και του φυσικού μεταλλικού νερού Ζαγόρι στην αγορά του λιανεμπορίου.

Τα  Retail Business Awards εδώ και 17 χρόνια επιβραβεύουν τις σημαντικότερες επιχειρήσεις, τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τις καινοτομίες του εγχώριου λιανεμπορίου και της βιομηχανίας, προβάλλοντας την αριστεία στον κλάδο.