Η ΣΔΟΥΚΟΣ Α.Ε. είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία – τυποποίηση τροφίμων. Από το 2014 παράγει τις μπάρες #Hungry Not. Πρόκειται για προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις συνήθειες του σύγχρονου καταναλωτή. Στην κατηγορία υπάρχει πλήθος επιλογών είτε με μπάρες πλούσιες σε πρωτεΐνη, βιταμίνες και εδώδιμες ίνες (#Hungry Not Protein Bars), ή και μπάρες χαμηλής ενεργειακής αξίας κατάλληλες για fitness διατροφή (#Hungry Not Go Fit Bars).

Φιστικοβούτυρο και ταχίνι #Hungry not

Από το 2022 με την εγκατάσταση νέας υπερσύγχρονης γραμμής παραγωγής στις προστέθηκε στη γκάμα προϊόντων της εταιρείας οι σειρές φιστικοβούτυρου και ταχινιού, ως φυσικό επακόλουθο της μακρόχρονης εμπειρίας της ΣΔΟΥΚΟΣ ΑΕ στην επεξεργασία ξηρών καρπών.

Τα φυστικοβούτυρα διατίθενται σε επτά διαφορετικού τύπους γεύσης: Απαλό, Crunchy, Πορτοκάλι, Καραμέλα, Κόκκινα Φρούτα, Σοκολάτα, Πρωτεΐνη. Κάθε είδος διαθέτει πλούσια γεύση ψημένου φιστικιού με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο/ αλάτι, χωρίς χρωστικές και φοινικέλαιο.

Το ταχίνι Hungry not παράγεται από 100% ψημένο και αλεσμένο σησάμι, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο. Διατίθεται ως έχει φυσικό και σε πέντε ακόμα συνδυασμούς γεύσης: μέλι και καρύδι, μούρα, μπισκότο, καραμέλα, κακάο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη προϊόντα της κατηγορίας έχουν κερδίσει σε διαγωνισμό OLUMPUS FOOD χρυσό βραβείο γεύσης 2023.