Η σειρά αφρόλουτρων Υψηλής Ανοχής Le Petit Marseillais αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς» στην κατηγορία «Αφρόλουτρα». Πρόκειται για τη σειρά αφρόλουτρων Υψηλής Ανοχής που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, με 10 συστατικά και 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Κατάλληλα ακόμη και για την ευαίσθητη επιδερμίδα, τα αφρόλουτρα Le Petit Marseillais με βιολογικό άνθος αμυγδαλιάς, βιολογική κυανή κενταύρια και βιολογικό έλαιο κάνναβης είναι εμπνευσμένα από τη φύση.

Η βραβευμένη απαλή σύνθεσή τους, με άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα, χωρίς θειικά άλατα και χρωστικές, φροντίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα με φυσικό τρόπο, ενώ παράλληλα διαθέτει ανακυκλώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία. Η σύνθεσή τους, που διακρίθηκε στη φετινή διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς», προσαρμόζεται και αγκαλιάζει την επιδερμίδα ακόμα και για τα μωρά από τριών μηνών, παρέχοντας την απαραίτητη φροντίδα για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε μία ιδιαίτερη τελετή στο πλαίσιο των βραβείων «Προϊόν της Χρονιάς», που διοργανώνεται στην Ελλάδα από την Direction Business Network. Το βραβείο για λογαριασμό του Le Petit Marseillais παρέλαβε η κα Φανή Αθανασούλια, Brand Activation Manager SEE.