Η Πυθία, μία 100% ελληνική εταιρεία, αποφάσισε να αλλάξει τα δεδομένα
στο στριφτό τσιγάρο, προσφέροντας προϊόντα
υψηλής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τoυ Bάιου Τασούλα

H ανανεωμένη σειρά προϊόντων στριφτού τσιγάρου της Πυθίας προσφέρει στα μίνι μάρκετ και στα περίπτερα τη δυνατότητα να παρέχουν στους πελάτες τους χαρτάκια και φίλτρα υψηλής ποιότητας, με μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους και μικρότερη τελική τιμή για τους καταναλωτές. Φτιαγμένα από ελληνική πρώτη ύλη, τα προϊόντα του 100% ελληνικού brand Πυθία έχουν δημιουργήσει μία ευρεία γκάμα από χαρτάκια, φίλτρα και τζιβάνες για στριφτό τσιγάρο, τα οποία και ξεχωρίζουν για το value for money που παρέχουν τόσο στους επαγγελματίες της αγοράς όσο και στους τελικούς καταναλωτές.

Οι πρώτες ύλες αγοράζονται από τη χώρα μας και από συγκεκριμένους παραγωγούς, συνεργάτες της εταιρείας.

Πυθία: Η εμπειρία στην πράξη

Με προσωπική εμπειρία στην αγορά της μικρής λιανικής και των περιπτέρων συγκεκριμένα, ο κ. Χαράλαμπος Δρακόπουλος αποφάσισε το 2009 να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία, αλλά και το δικό του ελληνικό brand, προσφέροντας κορυφαίες επιλογές σε μίνι μάρκετ και περίπτερα. Μέσω της εταιρείας διανομής BDrako, εισήλθε στον χώρο του χονδρεμπορίου και έπειτα δημιούργησε το δικό του brand για προϊόντα στριφτού τσιγάρου, το οποίο είναι μάλιστα εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα και τους «καπνούς» της Πυθίας.

προϊόντα στριφτού με τον… χρησμό της Πυθίας

Ο ίδιος «έστησε» άλλωστε μία 100% ελληνική εταιρεία γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Να προσφέρει ένα ελληνικό προϊόν, που θα ανταγωνίζεται τα αντίστοιχα των πολυεθνικών. Κι αν η παραγωγή στην Ελλάδα ήταν τελικά αδύνατο να γίνει πράξη εξαιτίας της ανυπαρξίας σχετικών εργοστασίων, φρόντισε το προϊόν να προέρχεται ελληνική πρώτη ύλη και ελληνικό πολτό, αλλά και να έχει ο ίδιος και η εταιρεία του τον απόλυτο έλεγχο του προϊόντος που φτάνει στον τελικό καταναλωτή.

Προϊόν από ελληνική πρώτη ύλη

Η εταιρεία Πυθία διατείνεται ότι το τσιγαρόχαρτό της είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης και για να προκύψει αυτό, φροντίζει να ελέγχει ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, αλλά και να επιλέγει η ίδια η εταιρεία την πρώτη ύλη. Κάποια προϊόντα κατασκευάζονται ήδη και στην Ελλάδα, αλλά ακόμη και για όσα δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές, η διαδικασία που ακολουθείται είναι απόλυτα προστατευμένη.

προϊόντα στριφτού με τον… χρησμό της ΠυθίαςΟι πρώτες ύλες αγοράζονται από τη χώρα μας και από συγκεκριμένους παραγωγούς και στη συνέχεια μεταφέρονται στα κατάλληλα εργοστάσια του εξωτερικού για την κατασκευή τσιγαρόχαρτων. Στη συνέχεια επανέρχονται στην Ελλάδα, όπου η ίδια η εταιρεία τα διανέμει απευθείας σε κάθε τελικό σημείο πώλησης, προσφέροντας μάλιστα μοναδικές προσφορές, αλλά και τις καλύτερες τιμές της αγοράς, τόσο για τα μίνι μάρκετ και τα περίπτερα όσο και για τους καταναλωτές.

Νέα ελληνικά φιλτράκια σε προσφορά

Μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην γκάμα των προϊόντων της εταιρείας Πυθία, είναι και ένα νέο φιλτράκι που «υπακούει» στις ποιοτικές προδιαγραφές του brand. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα και μπορεί να το δοκιμάσει κανείς σε τρεις μοναδικές προσφορές. Πιο συγκεκριμένα, η Πυθία λανσάρει τον τελευταίο καιρό τρία νέα πακέτα από φιλτράκια ultra slim των 5,7mm, τα οποία και διατίθενται σε προσφορά γνωριμίας των 120 + 30 κομματιών δώρο, των 60 + 18 κομματιών δώρο και σε πακέτο των 150 + 30 δώρο.