Τρίγωνα γλυκοπατάτας από τη Χρυσή Ζύμη

Μια νέα γευστική πρόταση με καινοτόμα χαρακτηριστικά λάνσαρε πρόσφατα η εταιρεία Χρυσή Ζύμη, που δραστηριοποιείται στο χώρο των έτοιμων κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης στη χώρα εδώ και 25 χρόνια, με το χαρτοφυλάκιό της να περιλαμβάνει περισσότερους από 55 κωδικούς.

Συγκεκριμένα, το νέο μέλος της οικογένειας της Χρυσής Ζύμης είναι τα σπιτικά τρίγωνα με γέμιση γλυκοπατάτας, που παρασκευάζονται με σπιτικό φύλλο ζυμωμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και επιλεγμένα υλικά γέμισης, όπως η γλυκοπατάτα, το γάλα και το μοσχοκάρυδο. Τα τρίγωνα βασίζονται σε παραδοσιακή συνταγή και ο καταναλωτής μπορεί να τα προμηθευτεί σε συσκευασίες των 650 gr στους καταψύκτες των σημείων λιανικής, όπου και διατίθενται.

Τα σπιτικά τρίγωνα με γλυκοπατάτα αποτελούν μια εναλλακτική και εύκολη επιλογή, αφού ο χρόνος προετοιμασίας κυμαίνεται περίπου στα 35 λεπτά.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Χρυσή Ζύμη στο τηλ. 800 11 770 77

Μια νέα γευστική πρόταση με καινοτόμα χαρακτηριστικά λάνσαρε πρόσφατα η εταιρεία  που δραστηριοποιείται στο χώρο των έτοιμων κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης στη χώρα εδώ και 25 χρόνια, με το χαρτοφυλάκιό της να περιλαμβάνει περισσότερους από 55 κωδικούς. Συγκεκριμένα, το νέο μέλος της οικογένειας της  είναι τα σπιτικά τρίγωνα με γέμιση γλυκοπατάτας, που παρασκευάζονται με σπιτικό φύλλο ζυμωμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και επιλεγμένα υλικά γέμισης, όπως η γλυκοπατάτα, το γάλα και το μοσχοκάρυδο. Τα τρίγωνα βασίζονται σε παραδοσιακή συνταγή και ο καταναλωτής μπορεί να τα προμηθευτεί σε συσκευασίες των 650 gr στους καταψύκτες των σημείων λιανικής, όπου και διατίθενται. Τα σπιτικά τρίγωνα με γλυκοπατάτα αποτελούν μια εναλλακτική και εύκολη επιλογή, αφού ο χρόνος προετοιμασίας κυμαίνεται περίπου στα 35 λεπτά.