H Οικογένεια Χριστοδούλου στη Food Expo

H Οικογένεια Χριστοδούλου στη Food Expo.

Aπό τις 16 ως τις 18 Μαρτίου 2019 το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά, η Food Expo, θα αναδείξει τα πιο ποιοτικά προϊόντα γαστρονομίας από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και όλο τον κόσμο, σε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανάμεσα στις πάνω από 1.000 εταιρείες που θα δώσουν το «παρών» στη Food Expo, θα βρίσκεται και η εταιρεία Οικογένεια Χριστοδούλου, την οποία και μπορείτε να επισκεφθείτε στο περίπτερο A05 στο Hall 4.

Το προφίλ της εταιρείας

Εδώ και δύο γενιές η οικογένεια Χριστοδούλου ασχολείται παραδοσιακά με τους διατροφικούς θησαυρούς της ελληνικής γης πάντα με τον ίδιο σεβασμό και στη φύση και στον άνθρωπο. Σήμερα, διαθέτει στην αγορά μία μεγάλη γκάμα από φυσικούς, βιταμινούχους και βιολογικούς χυμούς, οι οποίοι και έχουν κερδίσει ξεχωριστή θέση και στη μικρή λιανική. Οι χυμοί της Oικογένειας Χριστοδούλου είναι: Εντελώς φυσικοί, χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές και χωρίς γλουτένη.

Δείτε στη Food Expo

Στην έκθεση θα βρείτε όλη τη γκάμα των χυμών υψηλής διατροφικής αξίας, που χωρίζονται σε 3 κατηγορίες: τους χυμούς ψυγείου, τους βιταμινούχους και τους βιολογικούς χυμούς.

Τηλ: 210 6836856
www.christodouloufamily.gr