Νέα ροφήματα Hell energy coffee

Νέα ροφήματα Hell energy coffee. 

H Hell Energy λάνσαρε μια νέα σειρά ready-to-drink ροφημάτων για εκείνους που τους αρέσουν τα latte όσο τους αρέσουν και τα ενεργειακά ποτά. Η σειρά προϊόντων Energy Coffee απευθύνεται στους λάτρεις του καφέ που θέλουν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους ροφήματα όταν βρίσκονται εν κινήσει. Με 75% περιεκτικότητα σε γάλα, τα νέα ροφήματα έχουν μεταξένια υφή και περιέχουν πραγματικά εκχυλίσματα καφέ. Διατίθενται στα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα σε τρεις γεύσεις: Latte, Slim latte και Cappuccino.

Και οι τρεις γεύσεις περιέχουν 75% γάλα χωρίς συντηρητικά. Τα ροφήματα μπορούν να αποθηκευτούν και να καταναλωθούν σε θερμοκρασία δωματίου και παγωμένα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του καταναλωτή. Ωστόσο, μετά το άνοιγμα πρέπει πάντα να φυλάσσονται στο ψυγείο.

Κάθε κουτάκι Latte, Cappuccino και Slim latte περιέχει 40mg/100ml καφεΐνης από εκχυλίσματα καφέ arabika και robusta, τα οποία ισοδυναμούν με λίγο περισσότερο από ένα φλυτζάνι espresso. Το Slim latte δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, ενώ το άρωμα βανίλιας bourbon δίνει στο ρόφημα αρμονία γεύσεων.