Η γνωστή ψηφιακή πλατφόρμα Wolt, που λειτουργεί στη χώρα μας από το 2019, ανακοίνωσε την προσθήκη οκτώ νέων πόλεων στο δίκτυό της, από τα τέλη Μαΐου μέχρι και τον Ιούνιο. Έχοντας ήδη κάνει γνωστή την έναρξη της λειτουργίας της στο Ρέθυμνο, τα Ιωάννινα και τις Σέρρες το προηγούμενο διάστημα, η Wolt προχωρά με την επέκτασή της στη Μύκονο, παρέχοντας 100% κάλυψη του νησιού.

Οι επόμενες πόλεις που εντάσσονται στο δίκτυο της Wolt, είναι: η Χαλκίδα, από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, η Κατερίνη, η Καλαμάτα και η Ξάνθη από τα μέσα Ιουνίου. Οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, από περισσότερα από 500 εστιατόρια, 75 καταστήματα λιανικής και αλυσίδες σούπερ μάρκετ που θα είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα. Το επόμενο διάστημα ο αριθμός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων αναμένεται να αυξηθεί σταδιακά.

Με την εκκίνηση της λειτουργίας της πλατφόρμας στις παραπάνω πόλεις, η Wolt θα εξυπηρετεί πλέον συνολικά 17 πόλεις στην ελληνική επικράτεια, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω το επόμενο διάστημα.