Η Ioniki δίνει το «παρών» στη SIAL Paris 2026, μία από τις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 21 Οκτωβρίου 2026 στο Paris Nord Villepinte, στο Παρίσι.

Στο πλαίσιο της φετινής της παρουσίας, η Ioniki θα παρουσιάσει μια επιλεγμένη γκάμα προϊόντων που συνδυάζει την ελληνική γαστρονομική παράδοση με σύγχρονες γευστικές προτάσεις. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν το μπουρέκι με κοτόπουλο γύρο-κεμπάπ & τζατζίκι, τα διπλά ρολά με σπανάκι & φέτα, η παραδοσιακή σπανακόπιτα, οι στριφτές πίτες με φύλλο και τα flatbreads. Τη γκάμα συμπληρώνουν παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά, όπως ο μπακλαβάς, η πορτοκαλόπιτα και το κανταΐφι.

Ξεχωριστή θέση στη φετινή παρουσία θα έχουν και τα νέα NY Original Bagels της Ioniki, διαθέσιμα σε τρεις επιλογές: κλασικό, με νιφάδες βρώμης και με παπαρουνόσπορο, διευρύνοντας το portfolio της εταιρείας με νέες προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις της διεθνούς αγοράς.