Σαράντης: «Να προσφέρω στο εθνικό μας προϊόν, τη φέτα»

«Αγώνας» από την Ήπειρος για την κατοχύρωση της Φέτας. 

Η εταιρεία Ήπειρος συμμετείχε, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο περίπτερο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην έκθεση Global Table, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Μελβούρνη. Το συγκεκριμένο περίπτερο είχε στόχο την ενίσχυση της γνώσης, στην αγορά της Αυστραλίας, για τα παραδοσιακά προϊόντα γεωγραφικής προέλευσης, μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά, από τα οποία η Φέτα Π.Ο.Π. είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο και δημοφιλές.

Η παρουσία στο περίπτερο ενισχύει την πρωτοβουλία του Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Αυστραλία για την εκπαίδευση των Αυστραλών -φορέων, αλλά και καταναλωτών- σχετικά με τα ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των Ελληνικών προϊόντων Π.Ο.Π. Η Ήπειρος ΑΕΒΕ, η οποία έχει εξαγωγική δραστηριότητα στην Αυστραλία, δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν Ήπειρος Φέτα Π.Ο.Π., με διάφορους τρόπους και να ενημερωθούν για τον τρόπο παραγωγής της και για το πώς εξασφαλίζεται η αυθεντική γεύση και εξαιρετική ποιότητά της.