Πέντε προϊοντικές σειρές, που λάνσαρε η Agrino από το 2019 μέχρι σήμερα, κέρδισαν βραβείο στο διαγωνισμό Packaging Awards.

Στη φετινή διοργάνωση των Packaging Awards η εταιρεία κατέκτησε το Gold Award για τα Agrino Quick Deli, μια σειρά έτοιμων γευμάτων, στην κατηγορία “Graphic Design Innovation” και το Silver Award για τα Agrino Greek Gourmet, μια σειρά ημιέτοιμων γευμάτων με ρύζι και ελληνικά συστατικά, στην κατηγορία “Marketing in a New International Market”.

Το 2019 κέρδισε το πρώτο της βραβείο με το Gold Award στην κατηγορία “Food” για το συνολικό branding και τον σχεδιασμό των συσκευασιών της σειράς Ρυζογκοφρετών Agrino. Ξανακέρδισε το Gold Award στο “Food” το 2020 για το branding και τις συσκευασίες των Οσπρίων Agrino. Ακολούθησε το Silver Award το 2022 πάλι στην κατηγορία “Food”, αυτή τη φορά για το branding και τις συσκευασίες των Mini ρυζογκοφρετών Agrino.

Ο Άγις Πιστιόλας, μέλος ΔΣ της Agrino και επικεφαλής των τμημάτων Marketing & Εξαγωγών ανέφερε στην εκδήλωση:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επιβραβεύεται από τους ειδικότερους στο χώρο η διαρκής επιδίωξη της Ελληνικής Agrino για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. H ψήφος των μελών όλων των Επιτροπών της τελευταίας 5ετίας συμπίπτει, καθόλου τυχαία, με εκείνη των καταναλωτών, που εκτιμούν τη δυναμική παρουσία όλων των νέων μας λανσαρισμάτων στο ράφι του λιανεμπορίου».