Η HELL ENERGY πραγματοποίησε μια νέα προσθήκη στη γκάμα των παγωμένων καφέδων της, ανανεώνοντας το Black Coffee, το οποίο κυκλοφορεί αποκλειστικά και μόνο στην ελληνική αγορά. 

Το ανανεωμένο ENERGY COFFEE Black Coffee δεν περιέχει καθόλου γάλα, το μοναδικό από την σειρά, και έχει ακόμη χαμηλότερο ποσοστό ζάχαρης από το προηγούμενο, μόλις 5.5g/100ml. Επίσης, έχει ενισχυθεί η περιεκτικότητα του σε καφέ (42,3%) και καφεΐνη (58MG/100ML). Το νέο προϊόν κυκλοφορεί σε ανακυκλώσιμα κουτάκια των 250ml και είναι φτιαγμένο με υψηλής ποιότητας συστατικά.

Το εκχύλισμα καφέ του Black Coffee παρασκευάζεται με την μέθοδο Cold Brew, κατά την οποία οι κόκκοι καφέ δεν παρασκευάζονται με το παραδοσιακό ζεστό νερό, αλλά με κρύο. Χάρη σε αυτή την διαδικασία τα οξέα απελευθερώνονται από τους κόκκους με διαφορετικό τρόπο, με αποτέλεσμα ο καφές να είναι πολύ πιο απαλός. Μάλιστα, ενώ η παραδοσιακή παρασκευή καφέ διαρκεί μόνο ένα με δύο λεπτά, η μέθοδος Cold Brew μπορεί να διαρκέσει από 6 έως 20 ώρες. Το νέο παγωμένο ρόφημα καφέ δεν περιέχει καθόλου συντηρητικά και παρασκευάζεται με πραγματικά εκχυλίσματα καφέ Arabica.