85 χρόνια Νέκταρ – Κουρτίδη

Με έδρα τις Σέρρες, η επιχείρηση Κουρτίδη ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στον κλάδο
των αναψυκτικών πριν από 85 ολόκληρα χρόνια, λανσάροντας τα πρώτα της προϊόντα το 1935. Σήμερα, τα αναψυκτικά Νέκταρ κυκλοφορούν εντός κι εκτός συνόρων, σε 18 μοναδικές γεύσεις.

Αναψυκτικά Νέκταρ – ΝΕΑ Συσκευασία ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Νέα συσκευασία σε όλα τα αναψυκτικά Νέκταρ
Με αφορμή τη συμπλήρωση 85 ετών από την πρώτη παρουσία των αναψυκτικών της στην ελληνική αγορά, η Νέκταρ – Κουρτίδη ανανέωσε πλήρως την εικόνα των προϊόντων της, με νέα συσκευασία για όλους τους κωδικούς της. Κυριαρχούν οι κλασικές γεύσεις της πορτοκαλάδας, γκαζόζας, λεμονάδας, βυσσινάδας, μήλου και σόδας, που έχουν καταξιώσει τη Νέκταρ στη συνείδηση των φίλων των αναψυκτικών. Επίσης, η μακεδονική εταιρεία παρουσιάζει και τη σειρά Nektar Ice Tea με λεμόνι και ροδάκινο, καθώς και την Cola. Η νέα συσκευασία της εξάδας περιλαμβάνει έξι φιάλες των 280 ml.

Εορταστική προσφορά για τη μικρή λιανική
Η Νέκταρ – Κουρτίδη γιορτάζει τα 85 της χρόνια και με μία σημαντική προσφορά για τους επαγγελματίες της μικρής λιανικής και τους καταναλωτές, καθώς προσφέρει τη νέα συσκευασία των προϊόντων της με 4 αναψυκτικά συν 2 δώρο.

Γιώργος Kουρτίδης Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση των προϊόντων της Νέκταρ-Κουρτίδη στα μίνι μάρκετ και τα καταστήματα ψιλικών, μπορείτε να ενημερωθείτε στο 23210 59104.

www.nektar.gr