Χαλβά

Με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων η εταιρεία ΑΦΟΙ Χαϊτόγλου ABEE τονίζει ότι μπορεί η νέα σχολική χρονιά να έχει τις ιδιαιτερότητές της, αλλά μπορούμε πάντα να της δίνουμε την πιο γλυκιά γεύση με μια μερίδα Μακεδονικού Χαλβά 40 γραμμαρίων, που γεμίζει τις μπαταρίες μας με δύναμη και ενέργεια για να ανταπεξέλθουμε σε κάθε καινούρια πρόκληση.

Ο Μακεδονικός Χαλβάς είναι ένα σνακ που μπορεί να συντροφεύει τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους παντού, χάρη στην πρακτική συσκευασία 40 γραμμαρίων που κυκλοφορεί σε τέσσερις γεύσεις (Espresso, με γεύση Βανίλια, με Σοκολάτα, με Φουντούκια και Κακάο). Στη σχολική σάκα, στην τσάντα του γραφείου, στο σάκο για το γυμναστήριο, στις διαδρομές με το αμάξι, στο τραπέζι του πρωινού, είναι μία πολύ καλή λύση για γρήγορο και υγιεινό snacking, προσθέτοντας υψηλή διατροφική αξία στα γεύματα.

Το σνακ παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι και διατηρεί όλα τα ευεργετικά οφέλη του πολύτιμου σπόρου. Συγκεκριμένα, περιέχει σημαντικές ποσότητες πολυακόρεστων λιπαρών οξέων αλλά και φυτικές ίνες, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Β1 ή αλλιώς θειαμίνη και φυλλικό οξύ. Χάρη στα συστατικά αυτά, αποτελεί ιδανική επιλογή για μικρούς και μεγάλους που αποζητούν να συνδυάσουν το απαιτητικό τους πρόγραμμα με μια ισορροπημένη διατροφή.