Ανθρακούχο ποτό με κάνναβη από την Έψα

Ανθρακούχο ποτό με κάνναβη και την «υπογραφή» της Έψα.

Ένα νέο φυσικό προϊόν με κάνναβη κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά με την «υπογραφή» της γνωστής εταιρείας αναψυκτικών Έψα.

Πρόκειται για το You Cann, ένα ισορροπημένο ανθρακούχο ποτό με εκχύλισμα βιομηχανικής κάνναβης (hemp) και εκχύλισμα φύλλων στέβια, χωρίς ζάχαρη, που προσφέρει φυσική αίσθηση αναζωογόνησης. Έχει μόνο 3 θερμίδες ανά συσκευασία και συνδυάζει ευχάριστα τη φυσική γεύση της βιομηχανικής κάνναβης, το έντονο άρωμα και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό. Το You Cann δεν περιέχει την ψυχοτρόπο ουσία του φυτού THC, αλλά έχει όλα τα ευεργετικά στοιχεία της κάνναβης.

Το προϊόν υπογράφεται από την Έψα και αποτελεί ένα νέο brand με μεγάλες προοπτικές, στο πλαίσιο της καινοτομίας της εταιρείας.

Ο Μιχάλης Τσαούτος, Γενικός Διευθυντής της Έψα ανέφερε σχετικά «To You Cann προήλθε από την επιθυμία να δημιουργήσουμε ένα προϊόν εμπνευσμένο, αυθεντικό και 100% φυσικό, για όλους όσους προσέχουν τον εαυτό τους και αναζητούν να απολαμβάνουν νέες, διαφορετικές εμπειρίες».

Τα προϊόντα της βιομηχανικής κάνναβης αποτελούν τη νέα τάση της εποχής, καθώς διακρίνονται για τις ανεξάντλητες ευεργετικές τους ιδιότητες.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Έψα στο τηλ. 2428 091901