Η Carpathian Springs Co. λανσάρει στην ελληνική αγορά το Aqua Carpatica φυσικό μεταλλικό και φυσικώς ανθρακούχο νερό με μηδέν νιτρικά. 

-Το AQUA Carpatica φυσικό μεταλλικό νερό έχει σχεδόν μηδέν νιτρικά (0,6mg/l), γεγονός που το καθιστά ασφαλές για τις μητέρες και τα μωρά, αλλά και για όποιον επιθυμεί ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Κυκλοφορεί σε συσκευασίες PET 0.250lt, 0.5lt, 1lt, 1.5lt και 2l t καθώς και σε γυάλινη φιάλη των 0,750lt. Διατίθεται και η συσκευασία για παιδιά PET 250ml με ειδικό στόμιο που τα διευκολύνει να το πίνουν χωρίς να βρέχονται.

-Τα AQUA Carpatica φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό, προέρχεται από επιλεγμένη πηγή μεταλλικών νερών με φυσικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και σημαντική περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα. Ως φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό συμβάλλει στην εξουδετέρωση της γαστρικής οξύτητας, διευκολύνει την πέψη, τον μεταβολισμό και μεταφέρει φυσικούς ηλεκτρολύτες στο σώμα. Τα μεταλλικά του στοιχεία καλύπτουν το 40% των ημερησίων μας αναγκών σε Ασβέστιο και 28% σε Μαγνήσιο (NHS-UK, κατανάλωση ενός λίτρου νερού) To Aqua Carpatica φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό κυκλοφορεί σε PET συσκευασία 1,5lt και 500ml καθώς και σε γυάλινη συσκευασία 750ml.