Ξεχωρίζουν για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και τη μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Tα νέα κομψά, ηλεκτρονικά τσιγάρα Be Posh, διατίθενται πλέον στην Ελλάδα, από την εταιρεία Leonflame. Αποτελούν μια εναλλακτική λύση καπνίσματος, χαρίζοντας χαλαρές στιγμές απόλαυσης σε όλους εκείνους που θέλουν να απαλλαχτούν από τα τασάκια και τους αναπτήρες. Προσφέρονται σε πολλές γεύσεις και σε δύο συστήματα: PREMIUM και GO (starter kit).

Της Ελένης Καραμπάτσου

Τα Be Posh, αποτελούν έναν καινούργιο τύπο ηλεκτρονικών τσιγάρων, που έχουν κατασκευαστεί για να ανταποκρίνονται άριστα στις ανάγκες των παθιασμένων καπνιστών. Αυτές, δεν είναι άλλες από το πάθος για δυνατή εμπειρία απολαυστικού καπνίσματος, η διαρκής αναζήτηση οικονομικότερης επιλογής και παράλληλα η αξιοπιστία του προϊόντος.

Εκτός από τα παραπάνω, τα Be Posh διακρίνονται και για τη μεγάλη ποικιλία γεύσεων που διαθέτουν. Ένα ακόμα βασικό χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι εγγυώνται το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας των συστατικών που έχουν τα υγρά ατμίσματος. Αυτό γίνεται μέσω της αξιόπιστης κατασκευαστικής εταιρείας Posh Global GmbH, που φροντίζει να υπερβαίνει τις νομικές απαιτήσεις και τα πρότυπα αξιοπιστίας των προϊόντων.

Την ίδια στιγμή τα ηλεκτρονικά υγρά ελέγχονται και πιστοποιούνται από την Dartsch Scientific GmbH (Ινστιτούτο Εγκατάστασης Συστημάτων Βιολογικών Κυτταρικών Δοκιμών).

Οι γεύσεις

Καπνός: Αποτελεί μια κλασική, αλλά βελτιωμένη γεύση χωρίς να αντιγράφει απόλυτα τη γεύση του συμβατικού τσιγάρου.

Μέντα: Γεύση δροσερή και αρωματική για εκείνους που αρέσκονται στην αίσθηση του δροσερού αέρα. Χαρίζει μια αξέχαστη γευστική εμπειρία και τέλεια εναλλακτική λύση στα αρωματισμένα φύλλα καπνού των συνηθισμένων τσιγάρων.

Μούρα: Για όσους αγαπούν την ιδιαίτερη, φρουτώδη, γλυκιά γεύση που θυμίζει κόκκινα μούρα και υπαίθριες περιπέτειες.

Apple: Ασύγκριτη, φρουτώδης σύνθεση με γεύση πράσινου μήλου.

Ροδάκινο: Γεύση γλυκιά και φρουτώδης με έντονο άρωμα ώριμου ροδάκινου.

Ξανθός καπνός: Ήπιος και μυστηριώδης. Μια απαλή, εκλεπτυσμένη γεύση γεμάτη εξωτισμό.

Βανίλια: Ο γλυκός πειρασμός χωρίς θερμίδες. Μυρωδιά ζεστής πουτίγκας με γεύση βανίλιας.

Δύο συστήματα Be Posh

Be Posh PREMIUM

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Be Posh Premium είναι μικρό, εύχρηστο, ασφαλές χωρίς κουμπιά και χωρίς αλλαγές αντιστάσεων σε μια κομψή θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία είναι επαναφορτιζόμενη. Διαθέτει και μια εφεδρική που κατά τη διάρκεια του καπνίσματος, φορτίζεται. Έτσι, ο καπνιστής δεν ξεμένει ποτέ από μπαταρία. Περιλαμβάνει ακόμη 4 κάψουλες CAPS (είτε με 18 mg/ml είτε χωρίς νικοτίνη) και φορτιστή USB. Αντιστοιχεί σε τέσσερα πακέτα τσιγάρων καπνού.

Be Posh GO

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Be Posh GO διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, USB φορτιστή με ενσωματωμένο LED (λυχνία κατάστασης μπαταρίας). Διαθέτει CAP 18 mg / ml (1,6%) είναι ισοδύναμο με ένα πακέτο συμβατικών τσιγάρων καπνού, ανάλογα με τις συνήθειες του καπνίσματός σας.

Τα τρία συστήματα του Βe Posh, PREMIUM, SELECT και GO είναι συμβατά με όλα τα διαθέσιμα CAPS.

Leonflame

Η εταιρεία Leonflame, δραστηριοποιείται στον χώρο των τσιγαρόχαρτων, αναλωσίμων αναπτήρων, ειδών καπνιστού, ανδρικών δώρων, γυναικείων αναπτήρων, gadgets, και διαφημιστικών. Από το 1996, αντιπροσωπεύει, παράγει και διανέμει προϊόντα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η εταιρία Leonflame επίσης διαθέτει μια πολύ μεγάλη γκάμα από εξειδικευμένα είδη καπνιστού καλύπτοντας και τον πιο απαιτητικό καπνιστή. Τώρα, εισάγει και τα νέα ηλεκτρονικά τσιγάρα Be Posh, που κατασκευάζονται από τη γερμανική εταιρεία Posh Global GmbH με έδρα το Ντίσελντορφ, που ιδρύθηκε το 2014.

be posh