Νέα δεδομένα για το ηλεκτρονικό κατάστημα My market

Bonus 2,5 εκατ. ευρώ στους υπαλλήλους των My market. 

Σε χρηματικό bonus της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους της προχωρά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ My market, ως ένδειξη αναγνώρισης των προσπαθειών τους για τη στήριξη της εταιρείας εν μέσω κορονοϊού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

«Από την πρώτη μέρα της κρίσης και ειδικότερα από την πρώτη μέρα των έκτακτων μέτρων που ελήφθησαν από τις Αρχές, οι εργαζόμενοι των My market, των METRO Cash & Carry και των Κέντρων Διανομής της εταιρείας, ανταποκρίθηκαν στο έργο της εξυπηρέτησης κάθε πελάτη μας σε κάθε άκρη της Ελλάδας. Με έντονη την αίσθηση της ευθύνης και ξεπερνώντας πολλές και καθημερινές δυσκολίες, στάθηκαν αποτελεσματικά στο ύψος των εξαιρετικά δύσκολων και απαιτητικών περιστάσεων. Για το χρονικό διάστημα μέσα στο μήνα Μάρτιο κατά το οποίο οι άνθρωποι μας κλήθηκαν και εργάστηκαν με ξεχωριστό θάρρος υπό εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες, η εταιρεία θα προχωρήσει σε πρόσθετες αμοιβές των εργαζομένων κατά 2.500.000 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, για να υποστηρίξουμε τη δουλειά όλων, προχωρούμε σε 450 προσλήψεις για τις ανάγκες των My market, του E-Shop και των Κέντρων Διανομής.

Δυστυχώς, ο αγώνας μας εναντίον της πανδημίας δεν έχει ακόμα τελειώσει. Συνεχίζεται και απαιτεί από όλους μας δύναμη, υπομονή και ειδικά στήριξη των ανθρώπων που το έχουν περισσότερη ανάγκη. Στα My market θα συνεχίσουμε να δίνουμε καθημερινά τον αγώνα αυτόν, μέχρι να τον κερδίσουμε. Όλοι μαζί. Στηρίζοντας τον Άνθρωπο. Στηρίζοντας τους ανθρώπους μας.»