Η DS Smith, κατασκευαστής λύσεων βιώσιμης συσκευασίας από κυματοειδές χαρτόνι, συνεργάστηκε με την Carlsberg Πολωνίας και παρουσίασε την συσκευασία DS Smith Round Wrap σε επιλεγμένες σειρές προϊόντων.

Το DS Smith Round Wrap είναι μια λύση πολυσυσκευασίας με στρογγυλεμένες γωνίες που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μειώνει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε σχέση με τις τυποποιημένες πολυσυσκευασίες από κυματοειδές χαρτόνι. Η λύση είναι πλήρως ανακυκλώσιμη, ενώ οι στρογγυλεμένες γωνίες περιορίζουν την ανάγκη για χρήση πλαστικής μεμβράνης στην παλέτα.

Η λύση αναμένεται να μειώσει το ανθρακικό αποτύπωμα της Carlsberg Πολωνίας έως και 224 τόνους ετησίως. Αυτός ο απλός αλλά καινοτόμος, νέος σχεδιασμός ενισχύει την προστασία που προσφέρει η συσκευασία στα προϊόντα κατά τη μεταφορά.

Ο στρογγυλεμένος σχεδιασμός της λύσης συσκευασίας DS Smith Round Wrap διαθέτει επίσης αξιοσημείωτα επιπρόσθετα οφέλη για την Carlsberg Πολωνίας ως προς την ενίσχυση του brand και της παρουσίας των προϊόντων στο ράφι.