«Χρυσά» ψάρια και τυριά για την ΑΒ Βασιλόπουλος. 

Η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε Διεθνείς Διακρίσεις από τον Ανεξάρτητο Διαγωνισμό του International Taste Institute, με προϊόντα των σειρών «ΑΒ Επιλογή» και «AB You’ll Love», κατακτώντας Χρυσά Αστέρια Ανώτερης Γεύσης, κατόπιν της διαδικασίας της τυφλής δοκιμής.

Τα προϊόντα της ΑΒ Βασιλόπουλος που θα τιμηθούν με Βραβεία Ανώτερης Γεύσης στην σχετική τελετή απονομής στις Βρυξέλλες στις 24 Ιουνίου είναι:

  • Τα ψάρια «ΑΒ Επιλογή», τσιπούρα, λαβράκι και φαγκρί, με 2 Χρυσά Αστέρια. Εκτρέφονται αποκλειστικά για την ΑΒ Βασιλόπουλος σε επιλεγμένες ιχθυοτροφικές μονάδες με ειδικές, υψηλής ποιότητας, ιχθυοτροφές.
  • Τα τυριά «ΑΒ Επιλογή», Κασέρι ΠΟΠ Ελασσόνας και Γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ, με 2 Χρυσά Αστέρια, καθώς και η Γραβιέρα Αμφιλοχίας με 1 Χρυσό Αστέρι. Έχουν επιλεγεί από τους ειδικούς της ΑΒ γιατί φτιάχνονται από αγνές, ντόπιες πρώτες ύλες.
  • Τα προϊόντα της σειράς έτοιμων γευμάτων «ΑΒ You’ll Love» Γεμιστά, Μουσακάς, Pizza Κοτόπουλο BBQ & Chicken Coronation Σάντουιτς, με 1 Χρυσό Αστέρι. Η νέα σειρά έτοιμων γευμάτων «AB You’ll Love» περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων λύσεων για κάθε στιγμή της ημέρας.ψάρια και τυριάπεριλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων λύσεων για κάθε στιγμή της ημέραςπεριλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων λύσεων για κάθε στιγμή της ημέραςπεριλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων λύσεων για κάθε στιγμή της ημέραςπεριλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων λύσεων για κάθε στιγμή της ημέραςπεριλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων λύσεων για κάθε στιγμή της ημέραςπεριλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων λύσεων για κάθε στιγμή της ημέραςπεριλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων λύσεων για κάθε στιγμή της ημέραςπεριλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων λύσεων για κάθε στιγμή της ημέρας