Η ΘΥΑΜΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ιδρύθηκε το 2009 και ασχολείται με το εμπόριο και την διανομή τροφίμων και λοιπών προϊόντων. Όλα της τα προϊόντα προέρχονται από παραγωγούς ανά την Ελλάδα και δεν περιέχουν πρόσθετα και συντηρητικά.

Ο επαγγελματίας της μικρής λιανικής μπορεί να προμηθευτεί τα εξής προϊόντα:

Βιολογικός Χυμός Μήλο Καλαμπάκας «Tampakos Bio Farm» 250ml (Χωρίς Ζάχαρη, Συντηρητικά & Πρόσθετα): Τα μήλα του χυμού καλλιεργούνται στα πιστοποιημένα βιολογικά κτήματα TAMPAKOS BIOFARM που βρίσκονται στον Κάμπο Ελαφιού, κοντά στην Καλαμπάκα και τους Άγιους βράχους των Μετεώρων. Ο χυμός περιέχει 100% βιολογικό μήλο, χωρίς ζάχαρη, συντηρητικά και πρόσθετα.

Χυμός Αχλάδι Σερρών σε Ασκό «Σερραία» 1,5lt (Χωρίς Ζάχαρη, Συντηρητικά & Πρόσθετα). Ο χυμός έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, C, και E καθώς και σε κάλιο, ενώ έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην πρόληψη της υψηλής αρτηριακής πίεσης, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της δυσκοιλιότητας και ρυθμίζει την δυσπεψία.

-Χυμός Ξινόμηλο Σερρών σε Ασκό «Σερραία» 1,5lt (Χωρίς Ζάχαρη, Συντηρητικά & Πρόσθετα). Ο χυμός ξινόμηλου περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, μέταλλα όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, σίδηρο και κάλιο, φλαβονοειδή αλλά και αδιάλυτες φυτικές ίνες που βοηθούν στην πέψη.

-Χυμός Μήλο Σερρών σε Ασκό «Σερραία» 1,5lt (Χωρίς Ζάχαρη, Συντηρητικά & Πρόσθετα). Ο χυμός μήλου είναι ένα “κοκτέιλ” βιταμινών, μετάλλων, οργανικών οξέων και ενζύμων. Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και πηκτίνη που μπορούν να προσφέρουν στη συνολική υγεία απίστευτα οφέλη, αφού βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα.

-Χυμός Ρόδι Σερρών σε Ασκό «Σερραία» 1,5lt (Χωρίς Ζάχαρη, Συντηρητικά & Πρόσθετα) Ο χυμός ροδιού χαρακτηρίζεται ως αντιοξειδωτικός «θησαυρός», αφού έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει θετικά οφέλη στην ανθρώπινη υγεία με ισχυρές αντικαρκινικές και αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της εταιρείας στο τηλ. 21 0238 9260