Η εταιρεία DULCILIGHT, με έδρα παραγωγής την Ισπανία, δραστηριοποιείται στον τομέα των γλυκαντικών τα τελευταία 10 χρόνια, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων για ειδικές διατροφικές ανάγκες.

Το Γλυκαντικό DULCILIGHT ΚΑΣΤΑΝΗ είναι κοκκοποιημένο, με τη φυσική γεύση και την υφή της καστανής ζάχαρης ή της Panela, με λιγότερες από 2 θερμίδες ανά φακελάκι και 10 φορές πιο γλυκό από τη ζάχαρη. Δεν αφήνει πικρή επίγευση ή κακή γεύση στο στόμα όταν συνδυάζεται με φαγητό. Χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της ζάχαρης στη ζαχαροπλαστική, είναι κατάλληλο για μαγείρεμα, καφέ, ψήσιμο, κέικ, γλυκά ή οποιαδήποτε συνταγή.

Το Γλυκαντικό DULCILIGHT ΣΟΥΚΡΑΛΟΖΗ είναι κοκκοποιημένο, δεν εξομοιώνεται με υδατάνθρακες καθώς περνά μέσα από το σώμα, είναι περίπου 600 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη, εύκολο να διαλυθεί σε ζεστό και κρύο. Χρησιμοποιείται για το μαγείρεμα, τον καφέ, το ψήσιμο, τα αρτοσκευάσματα, σε χυμούς, κοκτέιλ, σαλάτες, επιδόρπια, φρούτα, παγωτά. Η γλυκαντική ισχύς είναι από 1 προς 10, για αυτό 100 γραμμάρια DULCILIGHT ΣΟΥΚΡΑΛΟΖΗ γλυκαίνει το ισοδύναμο με 1 kg ζάχαρης.

Μπορούν να καταναλωθούν από διαβητικούς αλλά και όσους ακολουθούν μια vegan, κετογονική ή και gluten free, δίαιτα.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της εταιρείας στο τηλ. 2102202131