Η SoftOne, ηγέτης στην αγορά επιχειρηματικού λογισμικού και cloud εφαρμογών, παρουσίασε την πρωτοποριακή Cloud Ψηφιακή Ταμειακή GO Retail on Cloud. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη cloud λύση σχεδιασμένη για τις ανάγκες της μικρής λιανικής, που αξιοποιεί επώνυμο εξοπλισμό, απαλλάσσοντας τα καταστήματα από την πολυπλοκότητα και τους περιορισμούς που συνεπάγεται η χρήση παραδοσιακών ταμειακών και φορολογικών μηχανισμών.

Με τη λύση GO Retail on Cloud, η έκδοση αποδείξεων και τιμολογίων γίνεται εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια ενώ ταυτόχρονα έχετε αυτόματη διασύνδεση με επιλεγμένα τερματικά πληρωμών EFT/POS. Παράλληλα, το GO Retail on Cloud, αξιοποιεί την Πιστοποιημένη Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης EINVOICING, και αποστέλλει εντελώς αυτοματοποιημένα όλα τα εκδιδόμενα παραστατικά προς την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, απαλλάσσοντας πρακτικά τα καταστήματα από την ανάγκη χρήσης φορολογικών μηχανισμών αλλά και από τις χρονοβόρες διαδικασίες καταχώρησης αποδείξεων.

Το GO Retail on Cloud, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση της αγοράς, καθώς διατίθεται με πιστοποιημένο εξοπλισμό εταιρειών όπως η SAMSUNG σε συνδυασμό με εκτυπωτή αποδείξεων και barcode scanner, διασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη και απόλυτα ασφαλή λειτουργία της 24/7. Παράλληλα, η λύση προσφέρει πλήθος δυνατοτήτων όπως πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, πολλαπλά ταμεία και χρήστες, διαχείριση προϊόντων και ειδών αποθήκης, παρακολούθηση βαρδιολογίου και πληροφόρηση για τα στοιχεία ΦΠΑ, διασύνδεση με Skroutz για διαχείριση από μία οθόνη, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει και offline λειτουργία σε περίπτωση απώλειας σύνδεσης του Internet.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το GO Retail on Cloud, αξιοποιεί τη βάση των 10.000 και πλέον barcodes ειδών λιανικής της SoftOne, επιτρέποντας την εισαγωγή προϊόντων στο σύστημα εντελώς αυτοματοποιημένα, με μία απλή σάρωση του barcode.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα λύση GO Retail on Cloud της SoftOne, διατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.goretailoncloud.gr