Προμηθευτική:

Προμηθευτική: «Αίσιο» τέλος για το «θρίλερ» της. 

Οριστικό τέλος δίνεται στη διαμάχη που είχε ξεσπάσει σχετικά με τα χρέη της «Προμηθευτικής Τροφίμων», εταιρεία που εξαγοράστηκε από τον όμιλο Μασούτη, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η «δυναμική» είσοδος της αλυσίδας στην αγορά της Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρείες, «Ελευθέριος Κιαχάκης AE εμπορίας κρεάτων» και «Σ & Κ. Ζαφειρόπουλος ΟΕ», διεκδικούσαν μέσω της δικαστικής οδού το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ από την «Προμηθευτική Κρεάτων», την εταιρεία δηλαδή που διαχειριζόταν τα κρεοπωλεία της Προμηθευτικής, προτού τα 53 καταστήματά της εξαγοραστούν από την εταιρεία Μασούτης.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρείας Νίκος Αγαπηνός και Συνεργάτες, που εκπροσωπεί τις δύο εταιρείες, «μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις και προσκόμιση όλων των απαραίτητων στοιχείων μεταξύ των παραπάνω εταιρειών και της Προμηθευτικής Τροφίμων ΑΕ, αποδείχτηκε και έγινε κατανοητό ότι ουδέποτε έλαβε χώρα μεταβίβαση επιχείρησης ή οποιουδήποτε στοιχείου μεταξύ της «Προμηθευτικής Τροφίμων ΑΕ» και της «Προμηθευτικής Κρεάτων ΑΕ» και ως εκ τούτου δεν αποδείχτηκε καμία υποχρέωση της «Προμηθευτικής Τροφίμων ΑΕ» προς τις παραπάνω εταιρείες, οι οποίες και απέσυραν κάθε σχετική αντιδικία».